BAVARIA BEER


Είμαστε oioικογενειακές Ζυθοποιίες Swinkels.Μια ανεξάρτητη οικογενειακή ζυθοποιία.Η μπύρα είναι απόλαυση, φέρνει κοντά τους ανθρώπους.Γι 'αυτό προσφέρουμε τη σωστή μπύρα για κάθε περίσταση, καθεμία με τη δική της γεύση και χαρακτήρα.Παρασκευάστηκε με αγάπη σε ένα από τα ζυθοποιεία μας.Η παρασκευή μπύρας είναι στα γονίδια μας για 300χρόνια.

Διαφορετική γκάμα


Η παρασκευή μπύρας απαιτεί χειροτεχνία και διαίσθηση.Διαίσθηση για το πόσο καλή μπύρα πρέπει να δοκιμάζει και πώς την παρασκευάζετε.Με εξαιρετική αίσθηση ποιότητας, παρασκευάζουμε τις πιο νόστιμες μπύρες εδώ και αιώνες, όπου πάντα κοιτάζουμε να δούμε αν μπορεί να βελτιωθεί.Η γκάμα μπύρας μας αποτελείται από δεκάδες αυθεντικές μάρκες μπύρας που φέρνουμε στον καταναλωτή μέσω των συνεργατών μας, των καταστημάτων και των λιανοπωλητών σε όλο τον κόσμο.

Ανεξάρτητη ζυθοποιία


Είμαστε 100% ανεξάρτητοι.Εξαιτίας αυτού κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά από άλλα επειδή μπορούμε.Ασχολούμαστε με τα δύο πόδια σταθερά στο έδαφος.Στο σπίτι μάθαμε πώς να φτιάχνουμε τη δική μας πορεία, να πηγαίνουμε στον κόσμο και να επιμένουμε αν πιστεύεις σε κάτι.Μπορείτε να παρατηρήσετε και να δοκιμάσετε αυτά τα χαρακτηριστικά.Βύζουμε το δικό μας κριθάρι και έχουμε τη δική μας πηγή μεταλλικού νερού.Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε τη συνεχή ποιότητα των προϊόντων μας.Όλα προέρχονται από το πάθος μας να αφήσουμε τον κόσμο να απολαύσει τη μπύρα μας.

Υγιές επιχειρηματικό πνεύμα


Κανείς δεν είναι το ίδιο σε μια οικογένεια.Αυτό ισχύει και για τις ζυθοποιίες μας.Κάθε ένας από αυτούς έχει τη δική του ιστορία και χαρακτήρα.Το εκτιμούμε αυτό.Τι μας δεσμεύει;Ένα πάθος για μπύρα, χειροτεχνία και ένα υγιές επιχειρηματικό πνεύμα.Επιπλέον, αναζητούμε πάντα τοπικές συνδέσεις: με καταναλωτές, με συνεργάτες ή με το περιβάλλον.Θέλουμε να δώσουμε κάτι πίσω.Αναπτύσσουμε με ζυθοποιίες που μας συμπληρώνουν και ταιριάζουν καλά.Γι 'αυτό όλοι αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στην «οικογένειά μας».

Βιώσιμη ανάπτυξη


Είμαστε οι Family Brewers της Swinkels και είμαστε περήφανοι για αυτό.Με τρεις αιώνες χειροτεχνίας και ένα υγιές επιχειρηματικό πνεύμα, φτάσαμε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα.Επιλέγουμε συνειδητά την ανάπτυξη.Αυτόνομα και μέσω νέων επιχειρήσεων και εξαγορών.Η ανάπτυξη μας δίνει την ευκαιρία να επενδύσουμε στους ανθρώπους μας, την ασφάλεια, τις καινοτομίες, τις αγορές και το περιβάλλον μας.Επιλέγουμε βιώσιμη παρασκευή παγκοσμίως.Επίσης σε αυτόν τον τομέα, είμαστε πρωτοπόροι.Η κυκλική επιχειρηματικότητα είναι το σημείο εκκίνησής μας εδώ.ζυθοποιίες που είναι ενεργειακά και ουδέτερα στο νερό και όπου επαναχρησιμοποιούμε τα απόβλητα και τα υπολείμματα υλικών.Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε τοπικά σε ένα βιώσιμο περιβάλλον.Όπου και αν είναι στον κόσμο. Έτσι συνεχίζουμε να μεταδίδουμε μια πιο όμορφη Swinkels Family Brewers στην επόμενη γενιά.

BRITOS BEER


Για εμάς, οι πελάτες μας είναι μέρος της οικογένειάς μας. Και γι 'αυτόν πάντα θέλουμε το καλύτερο. Γι 'αυτό επενδύουμε τόσο πολύ στη διαδικασία παραγωγής της μπύρας μας. Ως νέα εταιρεία έχουμε την ευκαιρία να βελτιώνουμε συνεχώς το εργοστάσιο παραγωγής μας και να το αναβαθμίζουμε με τις τελευταίες τεχνολογίες.

KARMA NEMEA


Ιστορία


Στην ελληνική μυθολογία, ο Λέων της Νεμέας ήταν ένα λιοντάρι που ζούσε σε αυτή την περιοχή και σκόρπιζε το φόβο και τον τρόμο.

Όραμα


Το όραμα μας ήταν και είναι να φτιάξουμε craft μπύρες με προσωπικότητα, διαφορετικότητα που ο καταναλωτής θα μπορεί να της αναγνωρίζει όταν τις πίνει. Μπύρες που θα φέρουν την προσωπική σφραγίδα του ζυθοποιού αλλά ταυτόχρονα θα ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις, πειραματισμούς και γεύσεις που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής.

Εμπορικό Σήμα


Γιατί Karma; Πολύ απλά γιατί είναι ο βασικότερος νόμος του σύμπαντος που κινεί τα πάντα γύρω μας. Ο νόμος της δράσης και της αντίδρασης, ο νόμος της ανταπόδοσης. Πιστεύουμε ότι αξίζει στους Έλληνες να πίνουν καλή, ποιοτική craft μπύρα.

KOPPARBERG BEER


Η ιστορία


Το KopparbergsBryggeri ιδρύθηκε το 1882 στο Kopparberg της Σουηδίας. 36 ζυθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους σε αυτό που παραμένει σήμερα ως KopparbergsBryggeri. Γενιές τοπικών οικογενειών έχουν εργαστεί για το ζυθοποιείο και οι άνθρωποι μας θα είναι πάντα ένα από τα κλειδιά μας για την επιτυχία. Είμαστε ο πρωτοπόρος του SweetCider και του FruitCider. Είμαστε ο εφευρέτης του Frozen FruitCider.

Η ΑΡΧΗ


Ο KopparbergsBryggeri ιδρύθηκε ξανά το 1994, όταν ο PeterBronsman και ο αδερφός του Dan-AndersBronsman αγόρασαν το παλιό ζυθοποιείο στην πόλη Kopparberg της Σουηδίας. 36 τοπικές ζυθοποιίες το ίδρυσαν αρχικά το 1882. Το Kopparberg πωλείται τώρα σε περισσότερες από 30 χώρες και είναι ο αχλάδι με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Η Kopparberg αναφέρεται στη Σουηδία στο NGM Nordic MTF.

ΠΟΛΗ KOPPARBERG


Οι ιδρυτές της πόλης Kopparberg ήρθαν αρχικά για τα αποθέματα χαλκού. Το όνομα μεταφράζεται απευθείας ως "Copper Mountain" στα Αγγλικά. Στις πόλεις πολλά παραδοσιακά κόκκινα σπίτια είναι βαμμένα με FaluRödfärg, ένα χρώμα φτιαγμένο από χαλκό χρωστική ουσία. Αναδρομικά, ήταν το τοπικό νερό που αποδείχθηκε η κύρια πηγή πλούτου. Το ζυθοποιείο εξακολουθεί να βρίσκεται στον αρχικό χώρο όπου χτίστηκε πριν από 130 χρόνια, ενώ η εξόρυξη έχει φύγει από καιρό. Πολλές γενιές τοπικών οικογενειών έχουν εργαστεί για το ζυθοποιείο Kopparberg και μέχρι σήμερα παραμένει ο κύριος εργοδότης για τα 4.000 άτομα της πόλης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ


Όταν οι άνθρωποι πίστευαν ότι τους άρεσε το ξηρό μηλίτη, τους δώσαμε γλυκό μηλίτη αχλαδιού. Όταν οι άνθρωποι αγαπούσαν το γλυκό αχλάδι, παρουσιάσαμε για μηλίτη φρούτα. Όταν οι άνθρωποι λαχταρούσαν τον μηλίτη φρούτων, ξεκινήσαμε τον κατεψυγμένο μηλίτη φρούτων για να το ανακαλύψουν.

LOLA BEER


Η Ζυθοποιία Πηνειού


Το όραμα μας


Η πρώτη μπύρα της Λάρισας να είναι πρώτη παντού: στην ποιότητα, στην αξιοποίηση των ανθρώπων και των πρώτων υλών του τόπου μας, στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, στο σεβασμό του περιβάλλοντος.

Πως ξεκινήσαμε…

Λένε πως όλες οι μεγάλες ιδέες ξεκινάνε μέσα από χαλαρές συζητήσεις γύρω από το τραπέζι. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μας ιστορία στον αφρώδη κόσμο της μπίρας. Ξεκινήσαμε και μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε το ακατόρθωτο…

Το όνειρο ξεκίνησε με την βραβευμένη κόκκινη Pils που αγαπήθηκε και συζητήθηκε πολύ και συνέχισε με την επίσης βραβευμένη κίτρινη BelgianAle και αργότερα με την πράσινη IPA, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Και συνεχίζουμε δυναμικά με νέες ετικέτες έκπληξη

Στοχεύουμε…

…να παράγουμε μια μπίρα που πρωτίστως θα αρέσει σε εμάς και κατ’επέκταση στους πελάτες μας. Και νομίζουμε τα καταφέραμε. Καταφέραμε ο κόσμος να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη Lola μας!

Δημιουργήσαμε…

…ένα εργοστάσιο πρότυπο, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πάνω από όλα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες για τις μπίρες μας.

Αγαπάμε να…

… εξερευνούμε τα υπάρχοντα είδη μπύρας χρησιμοποιώντας την καλύτερη διαθέσιμη πρώτη ύλη και να συνεργαζόμαστε με άλλα ζυθοποιεία και ζυθοποιούς ώστε να δουλεύουμε και να δημιουργούμε μαζί. Προωθούμε και ενισχύουμε την δικτύωση.

Ενισχύουμε…

… την τοπική οικονομία και την χώρα μας, χρησιμοποιώντας το μεράκι των ανθρώπων και πρώτες ύλες από την περιοχή μας. … την επιχειρηματικότητα και την αναγνωρισιμότητα της πόλης μας.

Δέσμευση στην ποιότητα…

Η μπύρα μας είναι φρέσκια που σημαίνει ότι είναι αφιλτράριστη και απαστερίωτη. Η φρέσκια και αφιλτράριστη μπύρα είναι η πιο αγνή και φυσική μπύρα. Είναι θολή, γευστική και αρωματική, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά από τις πρώτες ύλες της καθώς και της μαγιάς, η οποία έχει υψηλή θρεπτική αξία.

MAGNUS MAGISTER


Η «Ε. Παπαδημητρίου ΑΕ – Ελληνική Ζυθοποιία Ρόδου» δημιουργήθηκε από τον Μανώλη Παπαδημητρίου την δεκαετία του 1980.

Ανήσυχος, δημιουργικός και πρωτοπόρος, στόχευσε από νωρίς στην μαζική τουριστική βιομηχανία των Δωδεκανήσων με νέες συσκευασίες (όπως π.χ. το bag in box που σήμερα χρησιμοποιείται ευρύτατα στο κρασί) και απαραίτητα προϊόντα για την τουριστική βιομηχανία όπως είναι τα αναψυκτικά και ο ζύθος.

Η φιλοσοφία και στόχος της εταιρείας μας ήταν πάντα μια αδιάκοπη και συνεπής επιδίωξη της ποιότητας μαζί με τη δέσμευση για εξυπηρέτηση πελατών και άνευ όρων ικανοποίηση.

Διατηρούμε τα αυστηρότερα κριτίρια υγιεινής βάση διεθνών προτύπων

Αυτή ήταν από την αρχή η στάση που μας που κέρδισε την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και τελικά έκανε τη φήμη μας ως κορυφαίας ποιότητας διανομέας προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το δίκτυο διανομής μας περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής επικράτειας, συγκεκριμένα: τα Δωδεκάνησα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα νησιά της Κρήτης, τη Σάμο, τη Μυτιλήνη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του Ιονίου καθώς και την Κύπρο.

Επίσης, εξάγουμε σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή.

VOLKAN BEER


H VOLKAN της Σαντορίνης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μπύρα Σπάνιων και Αρχαίων Γεύσεων

Η Σαντορίνη είναι ηφαιστειακή και μοναδική.Το εντυπωσιακό νησί μας δέχεται λίγες βροχοπτώσεις, οπότε αυτό που μεγαλώνει είναι έντονο στη γεύση και τα αρώματα και σε περιορισμένη ποσότητα.

Στην παρασκευή της Volkan φέρνουμε μαζί, φιλτραρισμένο μεταλλικό νερό λάβας και τα καλύτερα τοπικά συστατικά:σπάνιο μέλι σταφυλιών της Σαντορίνης και αρχαία ουσία εσπεριδοειδών από τη Νάξο.

Η ΒΟΛΚΑΝ ΦΕΡΕΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΜΑΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ & ΓΚΡΙ.

ZEOS BEER


Αποστολή

Από το 1988, ο ελληνικός λαός απολαμβάνει τη «φρέσκια» μπύρα ZeosPilsner, χειροποίητη από τον Καναδά ζυθοποιό David Wood, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα σιτηρά στον κόσμο και λυκίσκο σε συνδυασμό με το γλυκό αρτεσιανό νερό της Πελοποννήσου.

Η ζυθοποιία

«Για εμένα, η ζυθοποιία είναι κομμάτι του τόπου στον οποίο βρίσκεται, γι’ αυτό και το σημείο που θα χτιζόταν ήταν ίσως η σημαντικότερη απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Οταν μια ζυθοποιία πάει καλά, είναι κληρονομιά για τον τόπο στον οποίο βρίσκεται»