Η εταιρία δημιουργήθηκε τον ∆εκέµβριο του 2008 από τον Ιωάννη Μάνη ο οποίος µετά από πολλά χρόνια απασχόλησης στις πωλήσεις μεγάλων εμπορικών και παραγωγικών εταιριών κρασιών, δημιούργησε την εμπορική εταιρία SYSTASI µε έδρα Πτολεμαΐδα.

Η SYSTASI µε παρουσία στη Θεσ/νίκη, είναι µία εταιρία απόλυτα προσανατολισμένη στην παροχή υπηρεσιών, την υποστήριξη Οινοποιών - Παραγωγών, μέσα από µια ευρεία γκάµα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Συνεργάζεται µε τα οινοποιεία, Κτήµα Βογιατζή Βελβεντό Κοζάνης, το Κτήµα Gaia Wines από Σαντορίνη & Νεμέα, το Kτήµα Σεμέλη με τον ασκό Νασιάκος από Νεμέα, το Οινοποιείο Διαμαντάκης από Ηράκλειο Κρήτης, το Κτήμα Χρυσοστόμου από το Κίτρος Κατερίνης, τα Αποστάγματα Καρδάσης από τον Τύρναβο Λαρίσης. Με τις εταιρίες Λαφαζάνης, ΑΓΑΘΑ & All About Wines συνεργάζεται εμπορικά. Στην ανάπτυξη του merchandising συνεχίζεται η συνεργασία µε τις ελληνικές εταιρίες, αναψυκτικών ΕΨΑ Α.Ε. από την Αγριά Βόλου και την εισαγωγική εταιρία απορρυπαντικών Κοψαχείλη από Αθήνα.


Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα


Η SYSTASI δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στους τομείς που συγκεντρώνει πολύχρονη εμπειρία και μόνο στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Μακεδονία και Θράκη), την οποία γνωρίζει καλά. Έτσι έχει άριστη γνώση της αγοράς και μπορεί να είναι αποτελεσματική για τους πελάτες της.

Η SYSTASI αναπτύσσει και εφαρμόζει νέα, σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης και υποστήριξης των πωλήσεων.

Η SYSTASI αναγνωρίζει τις τάσεις της αγοράς και μαζί με ειδικούς συμβούλους διαμορφώνει από κοινού με τους πελάτες της την πολιτική τους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η SYSTASI γνωρίζει καλά τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται, τους ανθρώπους τους, τις λειτουργίες και κυρίως τα προϊόντα τους. Έτσι έχει μόνον μακρόχρονες συνεργασίες.

Αξίες και στόχοι


Συνεχίζοντας την µακρόχρονη εμπειρία στις πωλήσεις κρασιών, µέσω του καναλιού διανοµής κάβα, χονδρέμποροι, HO.RE.CA., η εταιρία απέκτησε το know how της αγοράς και αναλαµβάνει την υποστήριξη των προϊόντων οινοποιείων, αναψυκτικών και τροφίµων, σε µεγάλους πελάτες της Β. Ελλάδος. Στα πλαίσιο αυτό, η SYSTASI, έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία µε εταιρία logistic της Β. Ελλάδος για την διανοµή κρασιών σε όλη την Ελλάδα, συνεργάζεται µε εξωτερικό σύµβουλο Marketing για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών των συνεργαζόµενων οινοποιείων της εταιρίας, µε στόχο την παροχή υπηρεσιών προστιθέµενης αξίας για τους ίδιους τους παραγωγούς. Η εταιρία SYSTASI έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών καθώς συνεργάζεται µε όλους τους χονδρεµπόρους ή κάβες ποτών και επισκέπτεται όλα τα σηµεία µπαρ, HO.RE.CA. στην Β. Ελλάδα. Τα προαναφερόµενα σηµεία είναι επισκέψιµα τουλάχιστον µία φορά το µήνα καθώς η πολιτική της εταιρίας είναι η άµεση και αποτελεσµατική υποστήριξη των πωλήσεων και των ίδιων των πελατών της καθώς και η πλήρης υποστήριξη των τελικών πελατών.

Ολοκληρωµένη γκάµα υπηρεσιών


Η SYSTASI, υποστηρίζει πλήρως τα συνεργαζόµενα Οινοποιεία, µέσω περαιτέρω υπηρεσιών όπως η παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών που σχετίζονται µε τις πωλήσεις και το marketing. Αντιµετωπίζει όµως την ανάπτυξη των πωλήσεων µέσα από ένα διευρυµένο πλαίσιο λειτουργιών που µπορούν να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις, σε µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων τους και διεύρυνση του κωδικολογίου τους σε περισσότερα σηµεία πώλησης. Απευθύνονται δε, σε όλες τις επιχειρήσεις και ανεξάρτητα από το µέγεθός τους.

Ανάλυση αγορών
Υπηρεσίες υποστήριξης ποιότητας
Marketing ποιότητας
Υποστηρικτικές λειτουργίες Marketing (συσκευασία, τυποποίηση, προώθηση)
Υποστήριξη εξαγωγικών διαδικασιών