VOLKAN BEER


H VOLKAN της Σαντορίνης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μπύρα Σπάνιων και Αρχαίων Γεύσεων

Η Σαντορίνη είναι ηφαιστειακή και μοναδική.Το εντυπωσιακό νησί μας δέχεται λίγες βροχοπτώσεις, οπότε αυτό που μεγαλώνει είναι έντονο στη γεύση και τα αρώματα και σε περιορισμένη ποσότητα.

Στην παρασκευή της Volkan φέρνουμε μαζί, φιλτραρισμένο μεταλλικό νερό λάβας και τα καλύτερα τοπικά συστατικά:σπάνιο μέλι σταφυλιών της Σαντορίνης και αρχαία ουσία εσπεριδοειδών από τη Νάξο.

Η ΒΟΛΚΑΝ ΦΕΡΕΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΜΑΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ & ΓΚΡΙ.

ZEOS BEER


Αποστολή

Από το 1988, ο ελληνικός λαός απολαμβάνει τη «φρέσκια» μπύρα ZeosPilsner, χειροποίητη από τον Καναδά ζυθοποιό David Wood, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα σιτηρά στον κόσμο και λυκίσκο σε συνδυασμό με το γλυκό αρτεσιανό νερό της Πελοποννήσου.

Η ζυθοποιία

«Για εμένα, η ζυθοποιία είναι κομμάτι του τόπου στον οποίο βρίσκεται, γι’ αυτό και το σημείο που θα χτιζόταν ήταν ίσως η σημαντικότερη απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Οταν μια ζυθοποιία πάει καλά, είναι κληρονομιά για τον τόπο στον οποίο βρίσκεται»

LOLA BEER


Η Ζυθοποιία Πηνειού


Η πρώτη μπύρα της Λάρισας να είναι πρώτη παντού: στην ποιότητα, στην αξιοποίηση των ανθρώπων και των πρώτων υλών του τόπου μας, στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, στο σεβασμό του περιβάλλοντος.

Το όνειρο ξεκίνησε με την βραβευμένη κόκκινη Pils που αγαπήθηκε και συζητήθηκε πολύ και συνέχισε με την επίσης βραβευμένη κίτρινη Belgian Ale και αργότερα με την πράσινη IPA, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Και συνεχίζουμε δυναμικά με νέες ετικέτες έκπληξη.

Η μπύρα μας είναι φρέσκια που σημαίνει ότι είναι αφιλτράριστη και απαστερίωτη. Η φρέσκια και αφιλτράριστη μπύρα είναι η πιο αγνή και φυσική μπύρα. Είναι θολή, γευστική και αρωματική, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά από τις πρώτες ύλες της καθώς και της μαγιάς, η οποία έχει υψηλή θρεπτική αξία.

KARMA NEMEA


Ιστορία


Στην ελληνική μυθολογία, ο Λέων της Νεμέας ήταν ένα λιοντάρι που ζούσε σε αυτή την περιοχή και σκόρπιζε το φόβο και τον τρόμο.

Όραμα


Το όραμα μας ήταν και είναι να φτιάξουμε craft μπύρες με προσωπικότητα, διαφορετικότητα που ο καταναλωτής θα μπορεί να της αναγνωρίζει όταν τις πίνει. Μπύρες που θα φέρουν την προσωπική σφραγίδα του ζυθοποιού αλλά ταυτόχρονα θα ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις, πειραματισμούς και γεύσεις που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής.

Εμπορικό Σήμα


Γιατί Karma; Πολύ απλά γιατί είναι ο βασικότερος νόμος του σύμπαντος που κινεί τα πάντα γύρω μας. Ο νόμος της δράσης και της αντίδρασης, ο νόμος της ανταπόδοσης. Πιστεύουμε ότι αξίζει στους Έλληνες να πίνουν καλή, ποιοτική craft μπύρα.

MAGNUS MAGISTER


Η «Ε. Παπαδημητρίου ΑΕ – Ελληνική Ζυθοποιία Ρόδου» δημιουργήθηκε από τον Μανώλη Παπαδημητρίου την δεκαετία του 1980.

Ανήσυχος, δημιουργικός και πρωτοπόρος, στόχευσε από νωρίς στην μαζική τουριστική βιομηχανία των Δωδεκανήσων με νέες συσκευασίες (όπως π.χ. το bag in box που σήμερα χρησιμοποιείται ευρύτατα στο κρασί) και απαραίτητα προϊόντα για την τουριστική βιομηχανία όπως είναι τα αναψυκτικά και ο ζύθος.

Η φιλοσοφία και στόχος της εταιρείας μας ήταν πάντα μια αδιάκοπη και συνεπής επιδίωξη της ποιότητας μαζί με τη δέσμευση για εξυπηρέτηση πελατών και άνευ όρων ικανοποίηση.

Διατηρούμε τα αυστηρότερα κριτίρια υγιεινής βάση διεθνών προτύπων

Αυτή ήταν από την αρχή η στάση που μας που κέρδισε την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και τελικά έκανε τη φήμη μας ως κορυφαίας ποιότητας διανομέας προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές.

 

BALADIN PIOZO


Για τον Teo Musso, ιδρυτή της Baladin, που ξεκίνησε το 1986 από την ομώνυμη pub, η μπύρα είναι πάθος, βαθιά αγάπη για τη γεύση και σίγουρα ένας τρόπος έκφρασης. Μέσα από τις συνταγές του, επικοινωνεί τις εξαιρετικές στιγμές της ζωής του, πτυχές του χαρακτήρα του και τη συνεχή αναζήτηση του για την τέλεια ισορροπία των αισθήσεων. H Baladin είναι η πρώτηκαι η κορυφαίαμικροζυθοποιΐα στην Ιταλία.

Οι μπύρες Baladin, που σημαίνει στα γαλλικά «περιπλανώμενος διασκεδαστής», είναι σχεδιασμένες να συνοδεύουν φαγητό και είναι πολύ ξεχωριστές.

Παρασκευάζονται :


1. με επαναζύμωση στη φιάλη, χωρίς προσθήκη CO2 & είναι απαστερίωτες.

2. αποκλειστικά από 100% φυσικές ιταλικές πρώτες ύλες.

3. με βιώσιμες πρακτικές και σεβασμό στο περιβάλλον.

BRITOS BEER


Για εμάς, οι πελάτες μας είναι μέρος της οικογένειάς μας. Και γι 'αυτόν πάντα θέλουμε το καλύτερο. Γι 'αυτό επενδύουμε τόσο πολύ στη διαδικασία παραγωγής της μπύρας μας. Ως νέα εταιρεία έχουμε την ευκαιρία να βελτιώνουμε συνεχώς το εργοστάσιο παραγωγής μας και να το αναβαθμίζουμε με τις τελευταίες τεχνολογίες.

BAVARIA BEER


Είμαστε oioικογενειακές Ζυθοποιίες Swinkels.Μια ανεξάρτητη οικογενειακή ζυθοποιία.Η μπύρα είναι απόλαυση, φέρνει κοντά τους ανθρώπους.Γι 'αυτό προσφέρουμε τη σωστή μπύρα για κάθε περίσταση, καθεμία με τη δική της γεύση και χαρακτήρα.Παρασκευάστηκε με αγάπη σε ένα από τα ζυθοποιεία μας.Η παρασκευή μπύρας είναι στα γονίδια μας για 300χρόνια.

Διαφορετική γκάμα


Η παρασκευή μπύρας απαιτεί χειροτεχνία και διαίσθηση.Διαίσθηση για το πόσο καλή μπύρα πρέπει να δοκιμάζει και πώς την παρασκευάζετε.Με εξαιρετική αίσθηση ποιότητας, παρασκευάζουμε τις πιο νόστιμες μπύρες εδώ και αιώνες, όπου πάντα κοιτάζουμε να δούμε αν μπορεί να βελτιωθεί.Η γκάμα μπύρας μας αποτελείται από δεκάδες αυθεντικές μάρκες μπύρας που φέρνουμε στον καταναλωτή μέσω των συνεργατών μας, των καταστημάτων και των λιανοπωλητών σε όλο τον κόσμο.

Ανεξάρτητη ζυθοποιία


Είμαστε 100% ανεξάρτητοι.Εξαιτίας αυτού κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά από άλλα επειδή μπορούμε.Ασχολούμαστε με τα δύο πόδια σταθερά στο έδαφος.Στο σπίτι μάθαμε πώς να φτιάχνουμε τη δική μας πορεία, να πηγαίνουμε στον κόσμο και να επιμένουμε αν πιστεύεις σε κάτι.Μπορείτε να παρατηρήσετε και να δοκιμάσετε αυτά τα χαρακτηριστικά.Βύζουμε το δικό μας κριθάρι και έχουμε τη δική μας πηγή μεταλλικού νερού.Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε τη συνεχή ποιότητα των προϊόντων μας.